Eva de Hoijer

Na 15 jaar yoga geniet ik nog steeds van iedere sessie. Ik word er sterker van en ik vind er rust in. Het helpt me om balans te vinden en het geeft me energie. Yoga voelt voor mij als thuiskomen in je eigen lichaam. Dat gevoel wil ik graag delen als jouw yoga docent.

Je hebt geen excuus nodig
Wat ik zo mooi vind aan Vinyasa yoga is de combinatie van ontspanning en inspanning. Het is echt een gift aan jezelf. Je hebt een uur voor jou alleen en daar heb je geen excuus voor nodig. Je bent namelijk goed met je lichaam bezig. De bewegingen zorgen voor meer kracht, lenigheid en doorbloeding van je spieren.

Ook confronterend
Het kan ook confronterend zijn, zo alleen met jezelf op een mat. Je kijkt jezelf aan en vraagt: ‘Gaat het wel goed met me? Voel ik me wel zoals ik me wil voelen?’ Soms moet je eerst voelen hoe moe je eigenlijk bent, zodat je echt uit kan rusten. Op die manier is yoga voor mij altijd een manier geweest om te reflecteren en mezelf daarna te helen.

Wat ik belangrijk vind aan een yoga les
Respect en veiligheid vind ik ontzettend belangrijk in de les. Iedereen moet zich comfortabel voelen en iedereen mag meedoen op zijn eigen niveau. Daarnaast is het belangrijk dat ik duidelijk ben. Als je precies weet wat je moet doen, kan je hoofd voor een deel ontspannen. Pas dan kom je in de juiste flow.

Proberen
Lijkt het je leuk om een les van mij te volgen? Schrijf je dan in voor een proefles via het contactformulier. Wil je eerst meer weten? Dan mag je altijd bellen, appen of mailen. Mijn contactgegevens vind je hier.

profiel_your_time_yoga_eva

Eva heeft jaren ervaring in Yoga, meditatie en bewegingsvormen. Klik op onderstaande linkjes voor meer informatie.

Yoga training
Somatic Yoga – Leo Peppas
Anusara Yoga Immersion – 100 uur
YogaMoves Vinyasa Yoga Teacher Training – 200 uur
Restorative Yoga met Lizzie Lasater – 30 uur
Nu: training met YogaMedicine voor 500 uurs certificaat

en
Vipassana meditatie retraites
Bewegingsvormen: 5-Rhythms / Soul Motion / Movement Medicine
Student bij de Ridhwan School – Self inquiry practices

yoga logo

Direct aanmelden voor de les?