stone_small_Yoga_Houten_2

Vinyasa Basic beginners

Een Vinyasa Basics les bestaat uit simpeler bewegingen en we gaan uit van de meer makkelijker opties van de verschillende houdingen.  We oefenen het bewegen op je ademhaling. We breken de les op in verschillende gedeeltes: staande houdingen, zittende houdingen, transities etc. De les is simpeler dan een level 1 -2 klas zodat de informatie kan worden opgenomen en je lichaam went aan het doen van dynamische yoga.

Basic Beginners: maandag avond van 18.45 tot 19.45 uur.

stone-2_small_yoga_Houten

Vinyasa level 1-2

De Vinyasa level 1 – 2 les is pittiger dan de Basic beginners les. Er een doorgaande ‘flow’, een opbouw naar moeilijker houdingen en meer creativiteit in de verschillende soorten houdingen. Omdat er altijd weer opties zijn om een houding of beweging op een niveau 1 of 2 te doen, kan in principe iedereen naar de les.

Vinyasa level 1 – 2: maandag avond van 20.00 tot 21.00 uur.

stone_small_Yoga_Houten_2

Slow Flow Yoga

Dit is een les waar je ook je lichaam beweegt en verschillende houdingen aanneemt, maar er is meer ruimte voor meditatie, herstellende houdingen en houdingen laag bij de grond. Het is inspannend maar langzaam (slow flow is geen easy flow 🙂 ) en een even groot gedeelte is rustgevend in deze les zodat we echt naar binnen kunnen gaan en misschien meer rust ervaren, ‘onthaasten’.

Slow Flow yoga: zondag ochtend van 10.00 tot 11.00 uur.

nieuwsbericht_yty_houten_trainen_stretchen_ontspannen

De kinderen gaan hardlopen,
jij doet yoga!

Binnenkort organiseert Goysgenieten is samenwerking met Soes&Zo en Your Time Yoga een kids hardloop clinic in Het Goy. Voor 5 zondagen krijgen de kinderen hardlooptraining, jij doet een uur yoga. Sport en ontspanning voor ouder én kind! Voor meer informatie: www.goysgenieten.nl.

Ook zonder gebruik te maken van de hardloop clinic kan  je naar de yoga les komen. Iedere zondag geef ik een rustig dynamische yoga les, van 10.00 tot 11.00 op de prachtige plek GoysGenieten in Het Goy. Meer informatie of inschrijven: contact.

nieuwsbericht_yty_houten_trainen_stretchen_ontspannen

Start lessen Vinyasa yoga voor beginners.

Heb je weinig ervaring met yoga? Wil je op een rustige manier Vinyasa yoga uitproberen?

Op maandag avond van 18.45 – 19.45 begint in maart een beginners les yoga – Vinyasa yoga basics.

In deze les onderzoeken we op een heel rustige manier de basis beginselen van Vinyasa yoga: bewegen op je ademhaling, wat is de ‘flow’ in Vinyasa yoga, yoga technieken van de verschillende houdingen en nog veel meer. Ook gaan we dieper in op verschillende yogic concepten en hoe dat samenkomt in een les.

Vinyasa yoga basic beginners – voor beginnende beoefenaars van yoga of als je nog nooit Vinyasa yoga gedaan hebt. Voor informatie en inschrijven: contact.

nieuwsbericht_yty_houten_trainen_stretchen_ontspannen

10% korting op de abonnementsprijs!

Met een abonnement volg je iedere week een yogales. De effecten van yoga komen het beste naar voren bij regelmatige beoefening. Wil je dit een tijd proberen? Maak dan gebruik van het actie tarief bij het aanschaffen van een maand abonnement: betaal tot eind augustus in één keer en ontvang 10% korting op de prijs.

Deze actie is geldig tot eind april 2018.

Volg je yoga lessen? Check de algemene voorwaardes hier.

Direct aanmelden voor de les?